Verlaat deze website Menu
Heb je direct hulp nodig omdat je in gevaar bent? Bel 112! Wil je direct met iemand praten over het geweld en jouw situatie? Bel Veilig Thuis: 0800-2000 (24/7, gratis + anoniem).

AANMELDEN

Stap 1/3 (velden met een * zijn verplicht)Op deze pagina kan je je aanmelden voor het onderzoek. Informatie over het onderzoek van het Radboudumc kan je hier vinden. Bij dit onderzoek hoort ook een aantal vragenlijsten. Jouw persoonlijke gegevens worden niet gekoppeld aan informatie uit de vragenlijsten die je invult. Wij weten dus niet wie welke antwoorden heeft gegeven. We verwerken de antwoorden geheel anoniem.

We stellen eerst een aantal vragen. Dat doen we om een goed beeld te krijgen van welke mensen SAFE willen gebruiken. We doen dit ook om het veiliger te maken voor alle vrouwen die zich aanmelden voor SAFE.

Je krijgt toegang tot de SAFE website als je de vragen hebt beantwoord, de informatie hebt gelezen en toestemming hebt gegeven om mee te doen. Wij laten je weten wanneer je toegang hebt. Dit wijst zich vanzelf. Neem rustig de tijd om na te denken of je wil deelnemen aan dit onderzoek. Als je vragen hebt of ons graag wil spreken over SAFE en het onderzoek, vul dan het contactformulier in.

Het kan een goed idee zijn om een nieuw e-mailadres te maken waarmee jij je aanmeldt. Een e-mailadres waar jouw (ex-)partner niet van weet. Maar het is niet verplicht om hier een nieuw e-mailadres voor te maken als jij dat niet wilt.

Als je van ons een e-mail ontvangt, dan zie je die onder de naam 'menstruatiekalender'. Kijk bij spam of ongewenste mail als je geen bericht van ons ontvangt terwijl je dit wel verwacht.

Voor professionals: Wil je meer weten over SAFE of zien hoe de website er ongeveer uit ziet? Meld je dan niet aan, maar neem contact op met ons via safe.elg@radboudumc.nl.

Wat is je emailadres?*
Gewenste gebruikersnaam?*
Wachtwoord*
Nogmaals je wachtwoord ter controle*
Ben je een vrouw? *   
Wat is je leeftijd?*  jaar
Reden van aanmelding? *

Contactpersoon

Vind je het moeilijk om iemand te kiezen als contactpersoon? Een contactpersoon kan een vriend(in), familielid, buurvrouw of –man zijn, maar het kan bijvoorbeeld ook jouw huisarts of werkgever zijn. Het is niet verplicht om een contactpersoon te hebben.
Als je jouw werkgever opgeeft als contactpersoon, vertel dit dan aan hem/haar zodat zij hiervan op de hoogte is. Ook als je bijvoorbeeld een vriend(in) of een familielid opgeeft als contactpersoon, kan het handig zijn om dit te laten weten aan die persoon.
Naam contactpersoon
Telefoonnummer contactpersoon
Email contactpersoon
Wanneer mogen wij contact opnemen met jouw contactpersoon?
Ga verder