Verlaat deze website Menu
Heb je direct hulp nodig omdat je in gevaar bent? Bel 112! Wil je direct met iemand praten over het geweld en jouw situatie? Bel Veilig Thuis: 0800-2000 (24/7, gratis + anoniem).

Do you need help immediately because you’re in danger? Call 112! Do you want to talk to someone about the violence and your situation right now? Call Veilig Thuis: 0800-2000 (24/7, free + anonymous).

اتصل بـ 112! هل تريد التحدث مع شخص ما عن العنف ووضعك الآن؟ اتصل بـ Veilig Thuis: 0800-2000 (24/7 ، مجاني + يمكنك استخدام هوية مجهولة).

DISCLAIMER

Algemeen
De website SAFEwomen.nl is onder de verantwoordelijkheid van Stichting Katholieke Universiteit/Radboudumc te Nijmegen ontwikkeld voor vrouwen die te maken hebben met partnergeweld, in welke vorm dan ook. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. SAFE streeft er naar om op haar website correcte en actuele informatie te verstrekken. De informatie op deze website kan door SAFE zonder nadere aankondiging worden gewijzigd. SAFE kan geen garanties geven over het foutloos en/of ononderbroken functioneren van deze website. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. SAFE is ook niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van hulpverlening die geboden wordt door organisaties die genoemd worden op de website.
Uw bezoek aan de website en de gegevens die u hierbij verstrekt, worden vertrouwelijk behandeld met inachtneming van de geldende regels ter bescherming van uw privacy en de overige regels van het Nederlands recht.

Onderzoek
SAFE is gedurende een beperkte periode onderdeel van wetenschappelijk onderzoek vanuit het Radboudumc. Meer informatie over het onderzoek en de link naar voorlichting voor deelnemers vindt u hier. We werken secuur om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt voor de deelnemers, maar gezien het nieuwe karakter (pilot) waarin dit onderzoek zich bevindt, is het mogelijk dat we onvolkomenheden tegenkomen die we vervolgens zo snel mogelijk oplossen. Wanneer dit mogelijk invloed heeft op de deelnemers worden zij hiervan op de hoogte gebracht.

Externe links
Deze website bevat links naar websites die niet door SAFE worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. SAFE is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites.

Copyright
Deze website is voor persoonlijk niet-commercieel gebruik. Het is niet toegestaan de informatie en afbeeldingen die van deze website worden verkregen openbaar te maken of te kopiëren, te wijzigen en/of te verspreiden, zonder schriftelijke toestemming van Stichting Katholieke Universiteit/Radboudumc te Nijmegen. Mail hiervoor naar safe.elg@radboudumc.nl.