Verlaat deze website Menu
Heb je direct hulp nodig omdat je in gevaar bent? Bel 112! Wil je direct met iemand praten over het geweld en jouw situatie? Bel Veilig Thuis: 0800-2000 (24/7, gratis + anoniem).

HET ONDERZOEK

Voor professionals: Wil je meer weten over SAFE of zien hoe de website er ongeveer uit ziet? Meld je dan niet aan, maar neem contact op met ons via safe.elg@radboudumc.nl

SAFE is onderdeel van wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc, Nijmegen. https://www.radboudumc.nl/afdelingen/eerstelijnsgeneeskunde 

We hebben in 2018 met de projectgroep en met hulp van experts (vanuit organisaties) en ervaringsdeskundigen SAFE ontworpen. De bedoeling is dat SAFE een anonieme, laagdrempelige manier is om informatie te zoeken, na te denken over de eigen situatie, hulp te zoeken, en contact te hebben met andere vrouwen die hetzelfde mee hebben gemaakt. Het is vaak een grote stap om hulp te zoeken door te bellen of naar een hulpverlener te gaan. We hopen dat SAFE die stap gemakkelijker maakt en vrouwen helpt om uit de gewelddadige situatie te komen. Het onderzoek wat we nu met SAFE doen, loopt in 2019 en in 2020 gaan we een evaluatie doen. Daarna willen we SAFE graag verder gaan ontwikkelen.

Hier kan je de patiënteninformatiebrief downloaden. Je kan dan meer lezen over het onderzoek en wat het betekent als je je aanmeldt.

Contactinformatie SAFE: safe.elg@radboudumc.nl

Contactinformatie onafhankelijk arts: dr. T. Olde Hartman (huisarts), Tim.OldeHartman@radboudumc.nl

Contactinformatie functionaris gegevensbescherming: Léon Haszing, gegevensbescherming@radboudumc.nl

Contactinformatie Klachtencommissie Radboudumc: telefoonnummer 024 3619105 
Radboudumc Huispost 362
Antwoordnummer 540 6500 VC Nijmegen

Stel een vraag